Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Image and video hosting by TinyPic

Moelleux au chocolat au coeur fondant

Joyce & Tom | zondag, november 20, 2011 | |||
Moelleux au chocolat au coeur fondant
Ingrediënten (voor 6 stuks)

  • 75g pure chocolade
  • 75g roomboter
  • 3 eieren
  • 50g suiker
  • 40g bloem
  • snufje zout


Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 170°C. Beboter 6 muffinvormpjes. 

2. Smelt de boter en de chocolade samen in een pannetje. Doe dit al roerend en op laag vuur, wanneer er slechts nog enkele klontjes boter zichtbaar zijn kan het vuur uit. Laat het boter/chocolademengsel iets afkoelen.

3. Klop de eieren met de suiker schuimig en meng het boter/chocolademengsel door het ei/suikermengsel. Voeg dan de bloem en een snufje zout toe en meng tot er geen bloem meer zichtbaar is.

4. Bak 6-7 minuten op 170°C (voor een moelleux zonder vloeibare kern, ± 10 minuten bakken).

Heb jij één van onze recepten gemaakt?
Laat het ons dan weten, dat zouden we leuk vinden.
Doe dat via facebook, twitter of instagram
of laat hieronder een bericht achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety