Kookvakantie in FrankrijkReceptenindexTraiteurInFrankrijk

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als met veel plezier als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie


Koks in Frankrijk

Kookpunt winactie - cadeaubon t.w.v. €50,-

Joyce & Tom | woensdag, mei 15, 2013 | ||||
Dat is leuk, wij mogen een cadeaubon t.w.v. €50,- van het kookpunt weggeven! Je weet wel, dé kookwinkel -bijna 4000m­­2 én een webwinkel- van Nederland. Het kookpunt heeft een uitgebreid assortiment aan keukengerei, apparatuur, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen, alles waar je als hobby- of professionele kok van smult.

Als semiprofessionele koks zijn we in het bezit van een aantal mooie keukenapparaten die verkrijgbaar zijn in de webwinkel van het kookpunt. Wij zijn fan van de producten van Kenwood. De foodprocessor en keukenmachine van dit merk hebben we een tijd geleden aangeschaft en ze bevallen zeer goed. Van het merk De Buyer hebben we een mandoline, een onmisbaar item in de keuken. Ideaal om flinterdunne plakjes mee te snijden. De Buyer heeft ook pannen zie ik nu net in de webshop, een grillpan zou nog wel van pas komen.
Natuurlijk hebben wij ook nog wel wat te wensen. In onze tuin hebben we zoveel fruitbomen en -struiken dat een sapcentrifuge toch wel heel erg van pas zou komen. Een grote planeetmenger van 10liter staat heel hoog op het lijstje. Ook een toaster van Magimix zou handig zijn, zodat onze ontbijtgasten 's morgens een lekker getoast broodje kunnen krijgen. Tot slot een mixer van KitchenAid in de kleur 'cristal blue', alleen al om het design.

Hoe doe je mee?
De cadeaubon is te besteden in de webwinkel van het kookpunt. Wil je kans maken op de cadeaubon, laat in een bericht hieronder weten wat jij zou doen met de bon. Vermeld ook je naam en een geldig email adres. Volg je ons nog niet op facebook, doe dit dan alsnog om extra kans te maken.

Meedoen met de winactie kan tot en met 31 mei 2013.

We hebben een winnaar! De gelukkige is Gaby, veel plezier met de cadeaubon!

9 opmerkingen:

 1. Ik zou heel graag eens een paar goede broodbakblikken willen hebben, want de goedkope die ik nu heb daar blijft regelmatig het brood in vast zitten. Heb je zo je best gedaan om een mooi modelletje te vormen, wordt het als nog eeen rommeltje wanneer je het brood wilt lossen. Zo jammer :-\

  Groetjes, Xandra (uiteigentuin@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kan je zonder een goed mes. met een goede mes inverstering kan je zoveel meer, daar ga ik voor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er toevallig gisteren voor het eerst geweest, omdat mijn zus daar om de hoek is gaan wonen. Wat een mooie winkel zeg. Als ik de bon zou winnen zou ik de pastaset voor de kitchenaid kopen. Die vind ik nl helemaal te gek, maar de prijs is ook vrij gek.
  Groetjes, Martine (kamakra@hotmail.com)
  Volg jullie op facebook als duizenden1dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou graag allemaal spullen kopen om cupcakes te maken, aangezien ik binnekort voor kleuterjuf ga studeren!
  Het is ideaal om eens met kleutertjes uit te oefenen.
  Ik volg jullie ook op facebook!
  Hierbij mijn email: anythingyoumiss@hotmail.be
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou gaan voor het nieuwe boek van Ottolenghi en een mooi mes. Ik volg je op facebook!

  groetjes tessa
  v_tessa@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb al zoveel leuke berichten gezien over Rijntjes kookboek. Die zou ik graag willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Over 2 weken mag ik als verjaardagscadeau een kitchenaid machine uitkiezen bij kookpunt. Ik zou de cadeaubon goed kunnen gebruiken om een accessoire zoals een worstenvulapperaat te kopen en om benodigdheden te kopen voor cupcakes maken, zodat ik meteen aan de slag kan met mijn kitchenaid!
  Ik volg jullie ook op facebook.

  Mijn email is: sophiiee@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou heel graag een broodbakmachine willen hebben. Heerlijk elke dag zelfgemaakt brood eten! Met veel zonnebloem pitten of een lekker maisbroodje!

  Mijn email is: gertjan.arends@netvisit.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn vriend is helemaal blij met zijn nieuwe espressoapparaat maar ik zou hem nog gelukkiger kunnen maken met een mooie nieuwe tamper van Espressogear!!

  groet van Marijke

  mijn email is: stapelopservies@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Topblogs met recepten
mytaste.nl