Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Wij hebben nog 2 kamers (max 4 pers.) vrij voor de kookvakantie in week 36. Aankomst op zondag 3 september, vertrek op zaterdag 9 september. De thema's zijn Franse keuken én vegetarisch. Bel of mail voor meer informatie of om te reserveren.

Image and video hosting by TinyPic

Weekmenu (3)

Joyce & Tom | maandag, januari 20, 2014 | |||
Het leek wel Hollandse week, de afgelopen week. Rode kool, aardappelpuree, hutspot, stoofpot, linzenschotel. En ook nog saté trouwens, dat is ook wel een beetje Hollandse kost toch? We zijn erg druk geweest met ons nieuwste klusproject, en dan is eenvoudige Hollandse kost wel makkelijk. Voedzaam, goed voor te bereiden en nog lekker ook!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety