Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie

Image and video hosting by TinyPic

Inzendingen foodblogevent februari 2014 | De Franse keuken

Joyce & Tom | vrijdag, februari 28, 2014 | ||||

Ons favoriete Franse gerecht? Geen idee! In de winter stevige kost zoals boeuf bourguignon, blanquette de veau of truffade. In het voorjaar een croque monsieur of madame met salade, frites en een rosé op het terras. Of een bavette met sauce bleu. En dan de desserts, parfait, bavarois, mousse. En dan de boulanger met baguettes, croissants, pain au chocolat, millefeuille. En zo kunnen we eindeloos doorgaan denk ik. Ons favoriete Franse gerecht staat niet vast, en hangt van het moment af. We zijn nog lang niet uitgeproeft en uitgekookt wat betreft de Franse keuken.

Op de vraag 'wat is je favoriete Franse gerecht?' kregen we de volgende antwoorden:

Navarin printanier - Gereons Keuken Thuis
Mousse au chocolat - Geur van Maillard 
Brioche - De kookster
Brioche kookster 




















Camembertkroketten | Kip Normandie | Appeltaart - Elisabeth van der Ark
Appeltaart Elisabeth van der Ark










  
Tarte à l'epoisses - Cuisine d'amis















Escalopes de dinde à la Normande - Oesters en uien
Escalope de dinde a la normande Oesters en Uien

























Yoghurt - Blond met een groen geloof
Zelfgemaakte yoghurt Brond met een groen geloof


























Florentijnse eieren - 4pure 
Florentijnse eieren 4pure



















Boeuf Bourguignon - De kokende student
Boeuf Bourguignon De kokende student 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Topblogs met recepten
mytaste.nl