Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Image and video hosting by TinyPic

Pain perdu (wentelteefjes) van suikerbrood

Joyce & Tom | woensdag, oktober 01, 2014 | ||||
Zelfgemaakt suikerbrood krijgt hier in huis nauwelijks de kans om oud te worden. We serveren suikerbrood vaak bij het ontbijt aan onze gasten. Franse gasten vinden het erg leuk dat we een Nederlandse specialiteit voor ze maken, en de smaak wordt ook nog eens erg gewaardeerd.
Afgelopen weekend stond er weer een suikerbrood in de oven. En vanochtend waren er nog een paar plakjes over, een beetje te droog om zo te eten. Dus maakten we er wentelteefjes van, pain perdu in het Frans.

Ingrediënten
1 ei
scheutje melk
plakjes suikerbrood
roomboter om in te bakken

Kluts het ei en roer de melk erdoor. Wentel de plakjes suikerbrood door het melk-eimengsel en bak ze aan in roomboter tot dat ze een knapperig korstje hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety