Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Wij hebben nog 2 kamers (max 4 pers.) vrij voor de kookvakantie in week 36. Aankomst op zondag 3 september, vertrek op zaterdag 9 september. De thema's zijn Franse keuken én vegetarisch. Bel of mail voor meer informatie of om te reserveren.

Image and video hosting by TinyPic

Blini's met tonijnmousse

Joyce & Tom | zondag, december 28, 2014 | |||||||
Eerder deze week gaven we het recept voor blini's met rode biet. Net als met toastjes kun met blini's ook eindeloos variëren met de topping. Deze eenvoudige tonijnmousse is snel en makkelijk te maken en past goed bij de blini.
Blini's met tonijnmousse

Ingrediënten voor de tonijnmousse (voor 25 blini's)
  • 1 blikje tonijn
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 10 zwarte olijven
  • 2 augurken
  • zout, peper

1. Maak de blini's volgens dit recept.

2. Pureer de tonijn met een staafmixer of in de keukenmachine. Voeg de crème fraîche toe en breng de mousse op smaak met zout en peper.

3. Snijd de olijven en augurken in kleine blokjes.

4. Vorm, met behulp van 2 eetlepels, quenelles van de tonijnmousse. Dit vraagt enige oefening, maar na een paar keer zul je zien dat het beter gaat. Garneer de tonijn met olijf en augurk.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety