Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Wij hebben nog 2 kamers (max 4 pers.) vrij voor de kookvakantie in week 36. Aankomst op zondag 3 september, vertrek op zaterdag 9 september. De thema's zijn Franse keuken én vegetarisch. Bel of mail voor meer informatie of om te reserveren.

Image and video hosting by TinyPic

Vijf lekkere stoofpotjes met rundvlees en een keukenverbouwing


Onze hele keuken ligt overhoop. Messen hangen niet meer op hun plek, afzuigkap is van de muur en keukenkastjes staan her en der. Eigen schuld, wij willen zo graag een grotere keuken, en dat gaat dus niet vanzelf en zeker niet zonder rommel. 
De keuken was al mooi, maar omdat we graag meer ruimte willen, betrekken we de naastgelegen kamer bij de keuken. Hierdoor wordt de keuken twee keer zo groot en dat geeft ons de mogelijkheid om kookvakanties aan te bieden. Een week kookles en meegenieten van het Franse leven. De eerste weken staan al gepland en we hebben er erg veel zin in. Nu eerst nog even de verbouwing af maken.
Jullie begrijpen het waarschijnlijk al, op dit moment wordt er weinig gekookt in onze keuken. Geen nieuw recept vandaag dus. Wel hebben we, ter inspiratie, onze vijf favoriete stoofpotjes met rundvlees op een rijtje gezet.  
Voor meer informatie over de kookvakantie kun je ons een mailtje sturen. Onderstaande foto van de keuken is voor de verbouwing.


Onze 5 favoriete stoofpotjes met rundvlees:

Daging rendang

Hollandse hachee

Hongaarse goulash
Rundvlees met gember en citroengras
Boeuf BourguignonGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety