Kookvakantie in FrankrijkReceptenindexTraiteurInFrankrijk

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie


Koks in Frankrijk

Workshop hapjes

Joyce & Tom | zaterdag, april 14, 2018 | Laat een reactie achter!

Houd je van koken en vind je het leuk om inspiratie op te doen tijdens een middag kokkerellen ? Wij hebben een kookworkshop samengesteld waarin we aan de slag gaan met het bereiden van heerlijke hapjes.
In groepjes van 3 tot 6 personen maken we diverse hartige hapjes en een dessert. Na afloop gaan we met z’n allen aan tafel om de lekkernijen, onder het genot van een drankje, te proeven.
Uiteraard krijg je de recepten mee, zodat je thuis voor elk feestje je eigengemaakte hapjes op tafel kan zetten.

Menu :
  • Champignonpaté
  • Witlofschuitjes met bleu d’Auvergne, appel en Walnoot
  • Quinoa crackers
  • Blini met gerookte zalm, roomkaas en komkommer
  • Couscoussalade met garnaaltjes en citroen
  • Rillettes van sardines
  • Huevos al plato (ei gebakken in de oven)
  • Pasteitjes
  • Pesto met tuinkruiden
  • Amandel-kokos cake met gekarameliseerde ananas en slagroom

Waar?
Les Garachons – 63390 SAURET-BESSERVE
Tijd?
15:30u – 19:30u
Kosten?
De workshop kost €45,- per persoon en is inclusief de hapjes, koffie/thee en drankjes tijdens het eten.
Datum?
In overleg
Reserveren?
Reserveren kan via 04-73525871 of koksinfrankrijk@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Topblogs met recepten
mytaste.nl