Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Wij hebben nog 2 kamers (max 4 pers.) vrij voor de kookvakantie in week 36. Aankomst op zondag 3 september, vertrek op zaterdag 9 september. De thema's zijn Franse keuken én vegetarisch. Bel of mail voor meer informatie of om te reserveren.

Image and video hosting by TinyPic

Traiteur

Joyce & Tom | maandag, mei 23, 2016 | Laat een reactie achter!
Wellicht is het u opgevallen wij zijn dol zijn op eten, koken en alles wat daar bij komt kijken. Daar zijn wij vrijwel constant mee bezig. 
Op het moment dat de verbouwing van ons Franse huis zo goed als klaar was en de chambres d'hôtes ging lopen, kregen we toch weer zin om weer aan de slag te gaan als traiteur. Nu niet met een winkel erbij, zoals we dat in Nederland hadden, maar alleen koken op locatie

We zijn in te huren als traiteur of Cuisiniers à domicile zoals de Fransen het noemen. 

  • U zoekt een (of meer) kok(s) voor uw:
bruiloft - verjaardag - cursusweek - diner met vrienden - familiereünie - etc
dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Wij bieden onder andere de volgende thema's:
traditioneel Frans menu
Indisch menu
tapas avond
feestelijke hapjes
high tea
of uw eigen voorstel
  • Wij koken voor groepen vanaf 8 personen. Maximum aantal personen in overleg.
  • Ons werkgebied is in principe de streek 'les Combrailles', het gebied rondom Saint Gervais d'Auvergne (63390), in de Puy-de-Dôme. Voor opdrachten buiten onze regio kunt u altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.
Als eerste is er een telefonisch of e-mail contact waarin u uw wensen aangeeft. Indien mogelijk wordt er dan een vrijblijvende afspraak gemaakt, zodat wij de locatie en de uitrusting van de keuken kunnen bekijken. Aan de hand van uw wensen, budget en de mogelijkheden op de locatie maken wij een menuvoorstel en offerte.

Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Naast koken, tafel dekken en opdienen doen wij natuurlijk ook de boodschappen en de afwas. U heeft alle tijd om samen met uw gasten van het eten te genieten. 




Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u mailen naar cuisiniers@lesgarachons.com of bellen met +33 (0)4 73 52 58 71.
Kok aan huis | traiteur in de Auvergne, Frankrijk. Voor bruiloften, cursussen, familiefeesten en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety