Kookvakantie in FrankrijkReceptenindexTraiteurInFrankrijk

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als met veel plezier als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie


Koks in Frankrijk

Traiteur

Joyce & Tom | zaterdag, januari 27, 2018 | Laat een reactie achter!
Eten, koken en alles wat daar bij komt kijken is iets waar wij ons dagelijks veel mee bezig houden. We schrijven recepten, bedenken nieuwe gerechten en experimenteren  met ingrediënten. We kweken zelf diverse soorten groente, fruit, kruiden en eetbare bloemen.
Tijdens de kookvakanties die wij organiseren, proberen wij ons enthousiasme en onze kennis over te dragen. Naast het organiseren van kookvakanties werken we met heel veel plezier als traiteur. We koken op locatie en komen hierdoor op de mooiste plekjes in de omgeving. Nieuw in 2018 is onze professionele mega (paella)pan voor 40 tot 50 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een tuinfeest.
Nederlandse kok inhuren in Frankrijk? Kok aan huis | traiteur in de Auvergne, Frankrijk. Voor bruiloften, cursussen, familiefeesten en meer.
  • Zoek je één (of meer) kok(s) voor een:
bruiloft - verjaardag - cursusweek - diner met vrienden - familiereünie - etc
dan ben je bij ons aan het juiste adres.
  • Wij bieden onder andere de volgende thema's:
traditioneel Frans menu
Indisch menu
tapas avond
feestelijke hapjes
high tea
of je eigen idee
  • Wij koken voor groepen vanaf 8 personen. Maximum aantal personen in overleg.
  • Ons werkgebied is in principe de streek 'les Combrailles', het gebied rondom Saint Gervais d'Auvergne (63390), in de Puy-de-Dôme. Voor opdrachten buiten onze regio kun je altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.
Nederlandse kok inhuren in Frankrijk? Kok aan huis | traiteur in de Auvergne, Frankrijk. Voor bruiloften, cursussen, familiefeesten en meer.
Als eerste is er een telefonisch of e-mail contact waarin je je wensen aangeeft. Indien mogelijk wordt er dan een vrijblijvende afspraak gemaakt, zodat wij de locatie en de uitrusting van de keuken kunnen bekijken. Aan de hand van je wensen, budget en de mogelijkheden op de locatie maken wij een menuvoorstel en offerte.
Naast koken, tafel dekken en opdienen doen wij natuurlijk ook de boodschappen en de afwas.
Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je mailen naar cuisiniers@lesgarachons.com of bellen met +33 (0)4 73 52 58 71.
Kok aan huis | traiteur in de Auvergne, Frankrijk. Voor bruiloften, cursussen, familiefeesten en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Topblogs met recepten
mytaste.nl