Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie

Image and video hosting by TinyPic

Chambres d'hôtes

Joyce & Tom | zondag, december 10, 2017 | Laat een reactie achter!
Ons huis  is gelegen in de Auvergne. Midden in de natuur in de zonnige vallei van de rivier Sioule. Het gehuchtje -les garachons- hoort bij het dorp Sauret-Besserve en ligt in het noorden van departement 63, de Puy-de-Dôme. Kijk hier voor de routebeschrijving.

Je kunt overnachten in één van onze drie gastenkamers mét uitzicht op de tuin en bossen in de vallei.

De kamers:
Le Barrage - Kamer op de eerste verdieping. De kamer is ingericht in Franse stijl, er staat een 2-persoons bed met nachtkastje, een kledingkast, twee stoelen en een tafeltje. De badkamer ligt tegenover de kamer op de gang. Indien de kamer les Fades ook bezet is, wordt de badkamer gedeeld.Les Fades -Kamer op de eerste verdieping. De inrichting is een mix van modern en klassiek Frans. Er staan een 1- en een 2-persoons bed met nachtkastjes, een kledingkast en twee stoelen. De badkamer ligt schuin tegenover de kamer op de gang. Indien de kamer le Barrage ook bezet is, wordt de badkamer gedeeld.
La Sioule - Kamer in een klein gebouwtje in de tuin, naast het huis. De kamer heeft een eigen ingang vanaf het terras. De inrichting is een mix van modern en klassiek Frans. Er staat een 2-persoons bed met nachtkastjes, een ladenkast en twee stoelen. De badkamer is en-suite.

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Topblogs met recepten
mytaste.nl