Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Wij hebben nog 2 kamers (max 4 pers.) vrij voor de kookvakantie in week 36. Aankomst op zondag 3 september, vertrek op zaterdag 9 september. De thema's zijn Franse keuken én vegetarisch. Bel of mail voor meer informatie of om te reserveren.

Image and video hosting by TinyPic

Chambres d'hôtes

Joyce & Tom | zaterdag, januari 23, 2016 | Laat een reactie achter!

Onze chambres d'hôtes 'Les Garachons' is gelegen in de Auvergne. Midden in de natuur in de zonnige vallei van de rivier Sioule. Het gehuchtje hoort bij het dorp Sauret-Besserve en ligt in het noorden van departement 63, de Puy-de-Dôme.

U kunt overnachten in één van onze drie gastenkamers mét uitzicht op de bossen in de vallei. Vanuit het verblijf kunt u erop uittrekken voor het maken van een mooie wandeling. Behalve het maken van een wandeling is er in de omgeving natuurlijk nog veel meer te doen. Zo zijn er diverse kastelen, leuke dorpen en steden, brocantes en markten te bezichtigen. Of wat dacht u van een unieke ballonvaart. Ook waterliefhebbers komen hier niets te kort. Er zijn volop meren, rivieren en watervallen.
 
Na zo'n heerlijke ontspannen dag kunt u onder het genot van een glas wijn nog even nagenieten in onze tuin om vervolgens aan te schuiven voor een heerlijk 4-gangen diner.

Voor meer informatie over onze chambres d'hôtes zoals tarieven kunt u terecht op onze website LesGarachons.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety