Kookvakantie in FrankrijkReceptenindexTraiteurInFrankrijk

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als met veel plezier als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie


Koks in Frankrijk

Blini met tonijnmousse

Joyce & Tom | zondag, december 28, 2014 | ||||||
Eerder deze week gaven we het recept voor blini met rode biet. Net als met toastjes kun met blini ook eindeloos variëren met de topping. Deze eenvoudige tonijnmousse is snel en makkelijk te maken en past goed bij de blini.
Lekker voorgerecht of amuse: Blini met tonijnmousse

Ingrediënten voor de tonijnmousse (topping voor 25 blini)
  • 1 blikje tonijn
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 10 zwarte olijven
  • 2 augurken
  • zout, peper

1. Maak de blini volgens dit recept.

2. Pureer de tonijn met een staafmixer of in de keukenmachine. Voeg de crème fraîche toe en breng de mousse op smaak met zout en peper.

3. Snijd de olijven en augurken in kleine blokjes.

4. Vorm, met behulp van 2 eetlepels, quenelles van de tonijnmousse. Dit vraagt enige oefening, maar na een paar keer zul je zien dat het beter gaat. Garneer de tonijn met olijf en augurk.


---------------------------------------------

Wil je meedoen met één van onze kookvakanties?
Kijk dan hier voor meer info.


Heb jij één van onze recepten gemaakt?
Laat het ons dan weten, dat zouden we leuk vinden.
Doe dat via facebook, twitter of instagram
of laat hieronder een bericht achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Topblogs met recepten
mytaste.nl