Meng de bloem, water, olie en zout in een kom goed door elkaar. Kneed het deeg ongeveer een minuut goed door. - Wil je kleur toevoegen aan het deeg? Verdeel het deeg dan in tweeën en kneed door de ene helft rode bietenpoeder en door de andere helft daslookpoeder. Verdeel het deeg dan nogmaals in tweeën zodat je in totaal vier bolletjes deeg hebt, en laat het minimaal 15 minuten rusten.- Kleur je het deeg niet? Verdeel dan het deeg in vier gelijke bolletjes en laat het minimaal 15 minuten rusten.
Rol de bolletjes uit tot ongeveer 25 cm en bak de wraps aan beide kanten aan in een hele hete droge koekenpan met dikke bodem of op een pizzasteen in de oven. Dit duurt ongeveer 1 à 2 minuten.
Vulling Blauwe kaas/ sla
Verdeel wat sla over twee wraps. Snijd de blauwe kaas in plakken en verdeel deze over de sla. Rol de wraps strak op en snijd ze in rolletjes, ongeveer 10 per wrap. Prik er een cocktail prikker door.
Vulling Geitenkaas/ tomaat
Snijd de geitenkaas in plakken en verdeel deze over twee wraps. Verdeel de fijngesneden tomaatjes over de geitenkaas. Rol de wraps strak op en snijd ze in rolletjes, ongeveer 10 per wrap. Prik er een cocktail prikker door.