Kokoskoekjes
KoksInFrankrijk
Deze kokoskoekjes zijn makkelijk te maken en bieden een heerlijke, krokante traktatie. Met slechts een paar ingrediënten bak je binnen een halfuur een heerlijke snack voor bij de koffie of thee. Perfect voor elke gelegenheid.
Voorbereiding 15 minuten min
Bereiding 45 minuten min
Totale tijd 1 uur uur
Gang Cake, taart & koekjes
Keuken Algemeen
- 175 gram boter op kamertemperatuur
- 125 gram witte basterdsuiker
- 1 ei
- 125 gram bloem
- 100 gram kokosrasp
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg nog 2 vellen klaar voor de koekjes die niet op de eerste bakplaat passen.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Klop met behulp van een mixer de boter luchtig. Klop vervolgens de suiker en het ei erdoor. Spatel de bloem en de kokosrasp door het botermengsel.
Verdeel het deeg in ongeveer 30 bolletjes. Leg 10 bolletjes op een bakplaat (of meer natuurlijk als je een grote bakplaat hebt) en druk ze met de muis van je hand plat.
Bak de koekjes ongeveer 15 minuten op 175°C.
Tags Bakken, koekjes, kokos