Traiteur

Catering in Frankrijk

Eten, koken en alles wat daar bij komt kijken is iets waar wij ons dagelijks veel mee bezig houden. We schrijven recepten, bedenken nieuwe gerechten en experimenteren  met ingrediënten. We kweken zelf diverse soorten groente, fruit, kruiden en eetbare bloemen.

Tijdens de kookvakanties die wij organiseren, proberen wij ons enthousiasme en onze kennis over te dragen. Naast het organiseren van kookvakanties werken we met heel veel plezier als traiteur. We koken op locatie en komen hierdoor op de mooiste plekjes in de omgeving. 

Een kleine greep uit onze opdrachten van de afgelopen jaren:

 • Catering van een tuinfeest ter ere van een verjaardag. Het eten bestond uit diverse hapjes bij het aperitief, een buffet met koude gerechten, een lam van het spit en daarna een feestelijk dessert.
 • Verzorgen van de receptie van een bruiloft op een kasteel. We serveerden champagne en diverse hapjes.
 • Voor een groep cursisten hebben wij zeven dag uitgebreid ontbijt, 4-gangen lunch en 4-ganger diner verzorgt.
 • Op een camping 3-gangen voor de table d’hôtes gekookt.
 • Een 4-gangen diner bij iemand thuis ter ere van een verjaardag.
 • Catering van een tuinfeest ter ere van een housewarming. We bereidden gerechten op de barbecue en plancha. Daarnaast waren er diverse salades en sauzen.
 • Diner en brocante. De eigenaars van een brocantewinkel toverden hun winkel om tot sfeervol restaurant en wij zetten een 4-gangen menu op tafel.

Zoek je één (of meer) kok(s) voor een:

bruiloft – verjaardag – cursusweek – diner met vrienden – familiereünie – etc

dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Wij bieden onder andere de volgende thema’s:

traditioneel Frans menu
Indisch menu
tapas avond
feestelijke hapjes
high tea
diverse buffeten

 • Wij koken voor groepen vanaf 10 personen. Maximum aantal personen in overleg.
 • Ons werkgebied is in principe de streek ‘les Combrailles’, het gebied rondom Saint Gervais d’Auvergne (63390), in de Puy-de-Dôme. Voor opdrachten buiten onze regio kun je altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

Eén van de buffetten die geschikt is voor een tuinfeest is onderstaand buffet. Wij staan achter het buffet en bereiden de warme gerechten ter plekke. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op.

Als eerste is er een telefonisch of e-mail contact waarin je je wensen aangeeft. Indien mogelijk wordt er dan een vrijblijvende afspraak gemaakt, zodat wij de locatie en de uitrusting van de keuken kunnen bekijken. Aan de hand van je wensen, budget en de mogelijkheden op de locatie maken wij een menuvoorstel en offerte.

Heb je een vraag over catering in Frankrijk neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.  Mailen naar koksinfrankrijk@gmail.com of bel met +33 (0)4 73 52 58 71.
 

4 reacties

 1. Beste,

  Mooie website die uitnodigt tot meer info vragen….We zijn op zoek naar een traiteur voor het trouwfeest van onze dochter.
  De locatie is inmiddels vastgelegd. Feest zal doorgaan in de omgeving van Cavaillon, Provence.
  Is dit bespreekbaar met jullie?
  alvast dank je wel voor een reactie,

 2. Wij werken op locatie, en ons werkgebied is in principe de streek 'les Combrailles', het gebied rondom Saint Gervais d'Auvergne (63390), in de Puy-de-Dôme. Voor opdrachten buiten onze regio kun je altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.

 3. Wat jullie adres? Dit is niet te vinden op de website.Toch wel makkelijk om te weten, i.v.m. eventuele planning.

Geef een reactie