Over ons

Welkom in onze Franse keuken. Wij zijn Joyce en Tom en we wonen in het departement Puy-de-Dôme, in de Auvergne (Frankrijk). Al meer dan tien jaar genieten we volop van alles wat deze regio te bieden heeft. De natuur is adembenemend, de regionale producten zijn heerlijk en de mensen vriendelijk.

In het zomerseizoen verhuren we gastenkamers in onze B&B (chambres d’hôtes) en organiseren we kookvakanties. Wij zijn beide gediplomeerd kok, en voordat we naar Frankrijk kwamen hadden we ons eigen cateringbedrijf met maaltijdenwinkel. We vinden het heerlijk om met eten bezig te zijn. In de moestuin is altijd genoeg te doen, we ontdekken graag regionale producten op markten of in leuke kleine speciaalzaken. In het seizoen zijn we vaak in het bos rondom ons huis te vinden op zoek naar de lekkerste paddenstoelen.

De gasten die hier komen genieten even mee van de rust, de natuur en uiteraard het lekkere eten. Tijdens de kookvakanties koken en eten we samen met onze gasten en delen we graag onze kennis op het gebied van koken. Wanneer de gasten aan het einde van de week ontspannen, vol nieuwe energie en geïnspireerd weer naar huis gaan is onze missie geslaagd!

Wil je meer informatie over de kookvakanties, chambres d’hôtes of iets anders? Neem dan contact op.

Koks in Frankrijk

Joyce & Tom

Lieu-dit Les Garachons

63390 Sauret-Besserve

+33471525871

koksinfrankrijk@gmail.com

Reacties zijn gesloten.