Chambres d’hôtes

Chambres d'hôtes Koks in Frankrijk Villa Garachons B&B

Chambres d’hôtes Villa Garachons

Houd je van natuur, rust, ruimte en lekker eten? Dan ben je bij onze chambres d’hôtes ‘Villa Garachons’ aan het goede adres. Ons huis ligt in het noorden van het departement Puy-de-Dôme in het gehuchtje les Garachons dat hoort bij het dorp Sauret-Besserve.

De kamers:

La Cascade

Deze kamer ligt op de eerste verdieping van het huis. De inrichting is een mix van modern en klassiek Frans. Er staat een 2-persoons bed met nachtkastjes, een kledingkast en twee stoelen. De privébadkamer ligt op de gang op dezelfde verdieping.

Chambre La Cascade Chambres d'hôtes  les Garachons

Le Barrage

Deze kamer ligt op de eerste verdieping van het huis, naast de kamer ‘la Cascade’. De kamer is ingericht in Franse stijl, er staat een 2-persoons bed met nachtkastje, een kledingkast, twee stoelen en een tafeltje. ‘Le barrage’ kan alleen gehuurd worden in combinatie met ‘la cascade’. De badkamer wordt dan gedeeld met ‘la Cascade’. Ideaal voor als je bijvoorbeeld als vrienden of familie een eigen kamer wilt en het prima vind om de badkamer te delen.

Chambre le Barrage Chambres d'hôtes les Garachons

Les fades

Een grote kamer op de tweede verdieping. Er staan twee 2-persoons bedden met nachtkastjes, een kledingkast, twee stoelen en een tafeltje. De privébadkamer ligt op de gang van de tweede verdieping.

Chambre les Fades Chambres d'hôtes les Garachons

La Sioule

In een apart gebouwtje in de tuin bevind zich de kamer ‘la Sioule’. De kamer is ingericht met twee 1-persoons bedden (lits-jumeaux), twee stoelen en een ladenkast. De badkamer is en-suite.

Prijzen en reserveren

La Cascade – €68,- per nacht (1-2 personen)

La Cascade + Le barrage – €110,- per nacht (2-4 personen)

Les Fades – €83,- per nacht (1-2 personen) €93,- per nacht (3 personen)

La Sioule – €78,- per nacht (1-2 personen)

De prijzen zijn per kamer en inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting (€0,75 p.p.p.n). Table d’hôtes (diner) kan worden bijgeboekt voor €25,-. Het diner bestaat uit 3-gangen en is inclusief een karafje wijn en koffie/thee.

Ons gastenverblijf is minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

De minimale verblijfsduur is twee nachten.

Terras chambres d'hôtes Villa Garachons

Villa Garachons – Chambres d’hôtes et Jardin de thé

Lieu-dit les Garachons
63390 Sauret-Besserve
Frankrijk

+33 4 73525871

koksinfrankrijk@gmail.com

Kijk voor meer foto’s op onze facebookpagina of op google maps

Reacties zijn gesloten.