Chambres d’hôtes

Onze chambres d’hôtes  is gelegen in de Auvergne, midden in de natuur in de zonnige vallei van de rivier Sioule. Hier vind je rust en ruimte en de ideale omstandigheden voor en heerlijke ontspannen wandel en/of kookvakantie. Het gehuchtje waar ons huis staat -les garachons- hoort bij het dorp Sauret-Besserve, en ligt in het noorden van departement 63, de Puy-de-Dôme. Kijk hier voor de routebeschrijving. Je kunt overnachten in één van onze drie gastenkamers (chambres d’hôtes) mét uitzicht op de tuin en bossen in de vallei.  

 
 

De kamers:
Le Barrage – Kamer op de eerste verdieping. De kamer is ingericht in Franse stijl, er staat een 2-persoons bed met nachtkastje, een kledingkast, twee stoelen en een tafeltje. De badkamer ligt tegenover de kamer op de gang.

Les Fades -Kamer op de tweede verdieping. De inrichting is een mix van modern en klassiek Frans. Er staan een 1- en een 2-persoons bed met nachtkastjes, een kledingkast en twee stoelen. De badkamer ligt op de gang van de tweede verdieping.

La Sioule – Kamer in een klein gebouwtje in de tuin, naast het huis. De kamer heeft een eigen ingang vanaf het terras. De inrichting is een mix van modern en klassiek Frans. Er staat 2 1-persoons bedden (lits-jumeaux) met nachtkastjes, een ladenkast en twee stoelen. De badkamer is en-suite.

 
 
 
 
 
 
 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.