Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie

Image and video hosting by TinyPic

Karamel met hazelnoten

Joyce & Tom | zondag, november 05, 2017 | ||||
Karamel maken is eenvoudiger dan je denkt. Het enige wat je nodig hebt is een steelpan met dikke bodem, een garde, een spatel, een vel bakpapier en natuurlijk suiker. In onderstaand filmpje voegen we hazelnoten aan de karamel toe. 
Dit laat je afkoelen zodat het hard wordt, vervolgens kun je de harde karamel malen in de keukenmachine tot praliné. De praliné kun je bijvoorbeeld door ganache mengen.


-------------------------------------------------

De data voor de kookvakanties in 2018 zijn bekend!
Wil je meer info, kijk dan hier.

Heb jij één van onze recepten gemaakt?
Laat het ons dan weten, dat zouden we leuk vinden.
Doe dat via facebook, twitter of instagram
of laat hieronder een bericht achter.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl