Kookvakantie in FrankrijkReceptenindexTraiteurInFrankrijk

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. We werken als met veel plezier als traiteur en daarnaast organiseren we kookvakanties en workshops.

Klik hier voor contactinformatie


Koks in Frankrijk

Daslookpesto

Joyce & Tom | zaterdag, april 07, 2018 | ||||
Hier in Frankrijk vind je het in het voorjaar wel eens op de groenteafdeling, bosjes daslook, vaak naast het paardenbloemblad voor door de sla. Nog veel leuker is om zelf daslook 'in het wild' te plukken. Wij ontdekten vorig jaar een enorme hoeveelheid daslook vlakbij ons huis. Deze keer maakten we er een mooie hoeveelheid pesto mee. Lekker op een stokbroodje of door de pasta.
Pesto maken van wilde daslook
Ingrediënten
  • 100 gram daslook
  • 30 gram zonnebloempitten
  • 30 gram walnoten
  • 45 gram Parmezaanse kaas
  • 125 gram olijfolie
  • eventueel zout

1. Doe de droge ingrediënten in een vijzel of keukenmachine en maal alles fijn.
2. Giet al roerend de olijfolie erbij. Voeg eventueel nog wat zout toe.

---------------------------------------------

Wil je meedoen met één van onze kookvakanties?
Kijk dan hier voor meer info.


Heb jij één van onze recepten gemaakt?
Laat het ons dan weten, dat zouden we leuk vinden.
Doe dat via facebook, twitter of instagram
of laat hieronder een bericht achter.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Topblogs met recepten
mytaste.nl