Zelfgemaakt suikerbrood krijgt hier in huis nauwelijks de kans om oud te worden. We serveren suikerbrood vaak bij het ontbijt aan onze gasten. Franse gasten vinden het erg leuk dat we een Nederlandse specialiteit voor ze maken, en de smaak wordt ook nog eens erg gewaardeerd.Afgelopen weekend stond er weer een suikerbrood in de oven. En vanochtend waren er nog een paar plakjes over, een beetje te droog om zo te eten. Dus maakten we er wentelteefjes van, pain perdu in het Frans.Ingrediënten
- 1 ei
- scheutje melk
- plakjes suikerbrood
- roomboter om in te bakken
Kluts het ei en roer de melk erdoor. Wentel de plakjes suikerbrood door het melk-eimengsel en bak ze aan in roomboter tot dat ze een knapperig korstje hebben.
——————————————–Wil je meedoen met één van onze kookvakanties?Kijk dan hier voor meer info.
Heb jij één van onze recepten gemaakt?Laat het ons dan weten, dat zouden we leuk vinden.of laat hieronder een bericht achter.