Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Image and video hosting by TinyPic

Snelle komkommersaus met knoflook en koriander

Joyce & Tom | zondag, mei 19, 2013 | |||||||














Deze saus geeft je een lekker zomers gevoel. Hij past goed bij falafel, maar is ook lekker om bij vlees van de barbecue te serveren. Ontzettend makkelijk en snel te maken en je kan er makkelijk je eigen draai aan geven door andere kruiden toe te voegen of bijvoorbeeld een rode peper.  
Ingrediënten
500 gram volle kwark (of Griekse yoghurt)
½ komkommer
1 teentje knoflook
1 eetlepel koriander zout, peper

Rasp de komkommer en de knoflook door kwark, hak de koriander en roer deze er ook door. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety