Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Welkom op onze website. Wij zijn Joyce en Tom, beide kok van beroep. Een aantal jaren geleden zijn wij in de mooie Auvergne, in midden-Frankrijk, neergestreken. Hier runnen we onze chambres d'hôtes (B&B) en daarnaast werken we als traiteur. We koken op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, dorpsfeest of tijdens een cursus.
Onze B&B gasten kunnen 's avonds aanschuiven voor een heerlijk diner, daarnaast is het ook mogelijk om een kookvakantie bij ons te boeken.

Wij hebben nog 2 kamers (max 4 pers.) vrij voor de kookvakantie in week 36. Aankomst op zondag 3 september, vertrek op zaterdag 9 september. De thema's zijn Franse keuken én vegetarisch. Bel of mail voor meer informatie of om te reserveren.

Image and video hosting by TinyPic

Kerstmenu 'klassiek'

Nog twee weken te gaan tot eerste kerstdag. Zo langzamerhand wordt het toch echt tijd om je menu samen te stellen. Wij denken een beetje met jullie mee. De komende twee weken plaatsen we, ter inspiratie, een aantal kerstmenu's online. Misschien doe je zo een leuk idee op voor een menu of hoe je een gerecht kunt opmaken.
Het eerste menu is een klassiek menu met Franse en Nederlandse basis. De gerechten zijn redelijk makkelijk te maken en goed voor te bereiden zodat je niet de hele avond in de keuken staat.


 Kerstmenu 'klassiek'

 *
*
*
Kerstmenu 'klassiek'


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Topblogs met recepten
mytaste.nl
BlogSociety