Onze theetuin is geopend!

Theetuin

Eindelijk is het zover, onze theetuin is open. Al een aantal jaren hadden we plannen in voor een theetuin in ons hoofd, maar telkens waren we te druk met andere projecten en kwam het er maar niet van. Vorig jaar tijdens de zoveelste lockdown hebben we de knoop doorgehakt en een datum geprikt voor de opening. We elke zaterdag en zondag in mei, juni, juli en augustus open.

Voor ons is dit een ideale combinatie van dingen die we erg leuk vinden om te doen. We mogen lekker koken en bakken voor onze gasten en uiteraard moet er flink getuinierd worden. Een groot deel van de ingrediënten die we gebruiken komen uit onze tuin. Ook een aantal drankjes maken we zelf met producten uit de tuin. Zo kun je bijvoorbeeld van een heerlijke kruidenthee, fruitsiroop of ijs(kruiden)thee genieten. Of, ook erg lekker, een ambachtelijk biertje uit de buurt of een glas wijn uit de Auvergne. Voor de lekkere trek hebben we een aantal zoete en hartige lekkernijen, zoals quiche, croque monsieur, taart en brownie op het menu.

Uiteraard blijven wij kookvakanties organiseren! Voor dit seizoen zijn er nog een aantal plekken vrij. In juli en augustus is het ook mogelijk om bij ons te verblijven in één van onze gastenkamers.

Wil je het menu lezen of op de hoogte blijven? Kijk dan op onze facebookpagina.

Villa Garachons

Lieu-dit les Garachons

63390 Sauret-Besserve

Frankrijk

+33 4 73525871

koksinfrankrijk@gmail.com

Kijk voor meer foto’s op onze facebookpagina of op google maps

Geef een reactie